2024-04-17 09:34Pressmeddelande

Välkommen till nya sv.se - framtidens folkbildning börjar här!

Nya sv.se på laptop och mobilNya sv.se på laptop och mobil

 

Vi är mycket glada över att äntligen kunna välkomna besökare till vår nya webbsida för Studieförbundet Vuxenskolan. Det är med stolthet vi nu kan erbjuda en helt ny användarupplevelse som förbättrar sättet en interagerar med vår organisation och verksamhet.

 

"Att lansera nya sv.se är en milstolpe för oss på Studieförbundet Vuxenskolan. Vi har arbetat hårt för att skapa en plattform som inte bara är användarvänlig och inspirerande, men som även erbjuder förbättrade funktioner för att göra det enklare för våra besökare att hitta de kurser och evenemang som passar just dem – för att ännu bättre kunna leva upp till vår vision om att vara en bidragande kraft till ett samhälle där varje människa växer genom kunskap, insikt och delaktighet.”

 

Lisa Greve, Kommunikationschef Studieförbundet Vuxenskolan

 

Arbetet med att ta fram nya sv.se har pågått i tre år och resultatet är en webbsida som matchar vår verksamhet och rustar oss digitalt inför framtiden. Med det sagt så vill vi passa på att rikta ett särskilt stort tack till vår samarbetspartner Exsitec för ett strålande arbete med att förverkliga vår vision.

 

"Det har varit ett väldigt roligt projekt att arbeta i för hela vårt team och vi har fått jobba tätt tillsammans med projektteamet från Studieförbundet Vuxenskolan. Defår nu en ny toppmodern webbplattform, med täta integrationer mot kringsystem för bland annat mediahantering och kursutbud samt ett anpassat administrationsgränssnitt byggt för att många personer ska kunna redigera sitt eget innehåll på ett intuitivt sätt. 

 

Felix Fröberg, Team Lead och Jonas Kastebo, Teach Lead Exsitec

 

Vi är stolta över att idag kunna presentera resultatet av ett outtröttligt engagemang och samarbete genom organisationen och tillsammans med Excitec, med syfte att inspirera till än mer lättillgänglig folkbildning och information om oss på Studieförbundet Vuxenskolan och våra samarbetspartners.

 

Varmt välkomna till nya www.sv.se 

 

 

 


Om Studieförbundet Vuxenskolan

Studieförbundet Vuxenskolan är en idéburen folkbildningsorganisation med visionen om ett samhälle där människor växer genom kunskap, insikt och delaktighet. SV har idag verksamhet i landets alla kommuner och varje år når vi över 123 000 unika individer i studiecirklar och flera deltar i två eller fler cirklar. Organisationen har knappt 900 anställda, ca 11 000 studiecirkelledare och närmare 500 förtroendevalda. Våra grundorganisationer är Centerpartiet, Liberalerna och LRF. Studieförbundet Vuxenskolan bildades 1967 men har historiska rötter 100 år tillbaka i tiden.


Kontaktpersoner

Lisa Greve
Kommunikationschef
Lisa Greve