2022-09-19 10:09Nyheter

Studieförbundet Vuxenskolans programsläpp Bokmässan 2022

Välkommen att träffa Studieförbundet Vuxenskolan i monter C05:02 på Bokmässan i Göteborg. Välkommen att träffa Studieförbundet Vuxenskolan i monter C05:02 på Bokmässan i Göteborg.

Möt Jonna Bornemark, lär dig mer om studiecirkeln Lita på Sverige och var med när vinnarna av Studieförbundet Vuxenskolans litteraturpriser utses. Allt detta och mycket mer finns att uppleva i Studieförbundet Vuxenskolans monter C05:02 på Bokmässan i Göteborg. Du hittar oss och vårt välfyllda program den 22–25 september. 

Axplock ur programmet:

Torsdag 22 september
12.00 | Lita på Sverige 
I Sverige har vi en stor tilltro till myndigheter. Så vad händer när man kommer hit som asylsökande, kan man lita på Sverige? 

15.00 | Jag är himmel och hav 
Jonna Bornemark, professor i filosofi, har gjort en filosofisk och personlig undersökning om graviditet, liv och jagets gränser. 

Fredag 23 september
10.30 | Utdelning av SV:s Lättläst-pris 
Studieförbundet Vuxenskolans litteraturpris för lättläst litteratur delas ut. Efter utdelningen följer ett författarsamtal mellan juryn och vinnaren. 

Lördag 24 september 
13.00 | Utdelning SV:s Författarpris 
Studieförbundet Vuxenskolans litteraturpris Författarpriset delas ut för att uppmärksamma en person som speglar nutidens landsbygd i sitt författarskap och är i början av sin karriär. Efter prisutdelningen följer författarsamtal med vinnaren. 

Läs och ladda ner hela programmet: https://www.sv.se/globalassets/pdfer/bokmassan_program.pdf

Hitta till vår monter C05:02: 
https://bokmassan.se/exhibitors/studieforbundet-vuxenskolan-2/

Varmt välkomna, hoppas att vi ses!Om Studieförbundet Vuxenskolan

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.