2022-09-19 10:09Nyheter

Studieförbundet Vuxenskolans programsläpp Bokmässan 2022

Välkommen att träffa Studieförbundet Vuxenskolan i monter C05:02 på Bokmässan i Göteborg. Välkommen att träffa Studieförbundet Vuxenskolan i monter C05:02 på Bokmässan i Göteborg.

Möt Jonna Bornemark, lär dig mer om studiecirkeln Lita på Sverige och var med när vinnarna av Studieförbundet Vuxenskolans litteraturpriser utses. Allt detta och mycket mer finns att uppleva i Studieförbundet Vuxenskolans monter C05:02 på Bokmässan i Göteborg. Du hittar oss och vårt välfyllda program den 22–25 september. 

Axplock ur programmet:

Torsdag 22 september
12.00 | Lita på Sverige 
I Sverige har vi en stor tilltro till myndigheter. Så vad händer när man kommer hit som asylsökande, kan man lita på Sverige? 

15.00 | Jag är himmel och hav 
Jonna Bornemark, professor i filosofi, har gjort en filosofisk och personlig undersökning om graviditet, liv och jagets gränser. 

Fredag 23 september
10.30 | Utdelning av SV:s Lättläst-pris 
Studieförbundet Vuxenskolans litteraturpris för lättläst litteratur delas ut. Efter utdelningen följer ett författarsamtal mellan juryn och vinnaren. 

Lördag 24 september 
13.00 | Utdelning SV:s Författarpris 
Studieförbundet Vuxenskolans litteraturpris Författarpriset delas ut för att uppmärksamma en person som speglar nutidens landsbygd i sitt författarskap och är i början av sin karriär. Efter prisutdelningen följer författarsamtal med vinnaren. 

Läs och ladda ner hela programmet: https://www.sv.se/globalassets/pdfer/bokmassan_program.pdf

Hitta till vår monter C05:02: 
https://bokmassan.se/exhibitors/studieforbundet-vuxenskolan-2/

Varmt välkomna, hoppas att vi ses!Om Studieförbundet Vuxenskolan

Studieförbundet Vuxenskolan vill ge människor möjligheter. Därför erbjuder vi en bred verksamhet med mängder av spännande studiecirklar, kurser och kulturaktiviteter.


Kontaktpersoner

Elhiin Wieselblad
Kommunikatör
Elhiin Wieselblad